• Ranking piw
  • »
  • Na Jurze Kwas Pruski
  •  Na Jurze Kwas Pruski

    Na Jurze Kwas Pruski

    • 02.02.2017
    #115
    Na Jurze Kwas Pruski to piwo pszeniczne, bardzo lekkie i nieco kwaśne. Połączono tutaj słód pszeniczny oraz amerykańskie chmiele cytrusowe. Smak i aromat piwa jest bardzo złożony. Jego profil smakowy jest wytrawny i czysty. Skład piwa Na Jurze Kwas Pruski to: woda, słody - Pilzneński, Pszeniczny, chmiele - Citra, Amarillo, Marynka, Tradition, drożdże oraz dodatki, czyli bakterie kwasu mlekowego Lactobacillus Delbrucki. Piwo to zawiera niewielki poziom alkoholu - jest to 3,7%. Z kolei ekstrakt plasuje się na poziomie 9,0%. kwasu mlekowego Lactobacillus Delbrucki to piwo doskonale orzeźwiające, zwłaszcza po uprzednim schłodzeniu. Będzie więc idealne na upalne dni. Sprawdzi się świetnie na każdej imprezie i nie tylko.

    • ŚREDNIA OCENA:
    • 0.0
    • star star star star star
    • Ocen:
    • 1
    OCEŃ TO PIWO
    • Wrażenia wizualne
    • Aromat
    • Doznania smakowe
    • Ogólna
    KOMENTARZE

    Nikt nie zostawił jeszcze komentarza. Bądź pierwszy.

    u-image
    • Token